Christophe de Wit
Sint-Niklaas

Christophe de Wit studeerde fotografie en grafisch ontwerp aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda (NL), en volgde een opleiding tot loopbaancoach aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen.

Christophe is al meer dan twintig jaar werkzaam als zelfstandige. Hij richtte in het verleden een succesvolle fotozaak op waarin hij tien jaar werkzaam was als zaakvoerder, en in 2022 opende hij een koffiebar in hartje Bornem waarin hij de menselijke en sociale kant van het ondernemen verder vorm kan geven en voor klanten een rustpunt creëert in het dagelijkse drukke leven.

Door zijn werkzaamheden als consultant voor de gemeentelijke vzw van ondernemers in Zwijndrecht en enkele jaren ervaring als assistent-manager in een groot elektronicabedrijf in Antwerpen heeft Christophe ook kennis en ervaring opgebouwd in de bedrijfswereld en in lokale besturen.

Christophe heeft een grote passie voor het helpen en coachen van mensen en wil graag mensen verbinden en ieders persoonlijke talenten tot volle bloei laten komen. Hij helpt je daarom ook graag verder in persoonlijke en geëngageerde loopbaanbegeleidingen en gaat met jou op zoek naar manieren en methodes om je talenten te ontdekken en in te zetten in een omgeving die het beste bij je past.

Christophe is creatief, empathisch, gedreven en ondernemend.


Contacteer Christophe de Wit

Wil je graag meer informatie?