Levering

Leuk dat je een bestelling hebt geplaatst bij I-Focus! Wij doen er alles aan om jouw pakket zo goed mogelijk in te pakken en te versturen. Voor vragen en bestellingen kun je contact opnemen met ons per mail: info@ifocus-coaching.be

Verzending en eventuele kosten

De bestellingen die je bij ons plaatst worden geleverd door PostNL, Bpost of DPD. Wij hanteren de onderstaande tarieven:

TODO

 

Kosten bij foutief adres, weigering of niet ophalen

Wij doen er alles aan om het pakket op het opgegeven adres te leveren. Indien het adres niet klopt, het pakket wordt geweigerd of niet wordt opgehaald van een afhaallocatie, dient er een bedrag betaald te worden van €6,95.

 

Bezorging

Wij verzenden jouw bestelling snel mogelijk. Bestellingen die voor 22:00 zijn geplaatst, worden meestal volgende dag nog verstuurd. Wij hanteren een leveringsdatum van 1 tot 2 werkdagen (met uitzondering van weekenden, feest- en actiedagen).

Het kan voorkomen dat de postbezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of dat zij het druk hebben op de feestdagen. Zolang je geen e-mail van ons ontvangt, komt de hinder niet vanuit ons.

Je ontvangt altijd een e-mail met track & trace code van ons waarmee je jouw pakket kunt volgen.

 

 

Wil je graag meer informatie?